Klik og se annoncen

”Det er med blødende hjerte, at vi må træffe den hårde beslutning at aflyse årets største begivenhed.”
Sådan indleder Drengerøvsgruppen og bestyrelsen for Skælskør Erhvervsforening meddelelsen om, at årets Drengerøvsaften er aflyst.

Drengerøvsgruppen har de seneste måneder afsluttet stort set alle forberedelser og forberedt alt på, at Skælskør igen i år skulle have en fest den sidste fredag i maj. Dette bliver på grund af CORONA-situationen ikke til noget, men heldigvis er disse forberedelser ikke spildt, da de skal bruges til afviklingen af Drengerøvsaftenen 2021, der bliver afholdt fredag, den 28. maj 2021.

- Det er en virkelig trist og tung beslutning, men vi tror simpelthen ikke på, at vi på nogen måde får lov til at afholde et arrangementet med ti-femtentusinde mennesker i Skælskør midtby. Vi er heller ikke sikre på, at det vil blive det samme tilløbsstykke, som det plejer, sådan som situationen er lige nu, siger Pia Kimer Jacobsen, formand for Skælskør Erhvervsforening.

I meddelelsen omkring aflysningen skriver arrangørerne også:
”Bremser vi ikke op nu, løber vi en økonomisk risiko, som vi ikke ønsker at påtage os. Vi ved, at denne aflysning går ud over omsætningen og livet i byen!
Vi lover jer, at vi vil understøtte andre events i byen over sommeren, som forhåbentlig kan kompensere for en del af den mistede omsætning. Vi følger nøje udviklingen og kommer tilbage til jer, når der igen åbnes mulighed for større forsamlinger.”