Klik og se annoncen

Skælskør: Høsten er i år for længst kommet i hus efter den rekordvarme sommer. Nu kan du være med til at fejre det, når Borreby Herreborg ved Skælskør genopliver den gamle tradition med høstfest. I tre weekender, fra 21. september til og med 7. oktober, inviterer Borreby Teater til 'Høstfesten - det store Morten Korch Show', der byder på mad, musik, underholdning, fællessang og en svingom.

LÆS OGSÅ: Kulturnat med Danmarkspremiere, overraskelse og nye tiltag

Temaet er, som titlen antyder, Morten Korch med hele det kendte univers fra bøgerne og de gamle Morten Korch film. Det er den kendte revymand og skuespiller Jan Schou, der står i spidsen for underholdningen sammen med musicalskuespilleren Mona Britt Nykjær, kapelmester Jørn Bonde samt et stort ensemble.

'Høstfesten' starter med hygge og spisning i den store høstpyntede gamle lade, der rummer Borreby Teater. Dagens Høstplatte er kreeret af Jonas Thunberg fra Matur, der tidligere var køkkenchef på Restaurant Bøjesen. Spisningen vil blive krydret med små happenings, som er med til at sætte stemningen til hele det Morten Korch'ske univers.

LÆS OGSÅ: Retro Foods klar med kræmmermarked og oktoberfest

Efter spisningen kommer showet, der varer cirka en time, med klassikere som 'Er du dus med himlens fugle' og fællessang for alle som har lyst til at synge med. Til slut bliver der spillet op til dans, for de der kan og vil. Dørene åbner en halv time før, og folk kan i ro og mag finde sig til rette, inden det hele starter.

'I gamle dage var høstfesten også en måde at takke for hjælpen under høsten, og landbrug kan derfor med fordel tage deres høstfest med herned til forestillingen. Det er en oplagt idé at invitere en større gruppe med til 'Høstfesten' på Borreby,' udtaler teaterdirektør Joachim Castenschiold.

Billetter til 'Høstfesten' kan købes på www.borrebyteater.dk.