Klik og se annoncen

Udbringning: Havnegrillen i Skælskør blev mandag kontaktet af Slagelse Kommune med en opfordring til at hjælpe med at levere mad ud til borgere der er i karantæne, og derfor ikke må forlade deres bolig. Den opfordring tog indehaver, Christopher Falkenstrøm imod, og allerede fra onsdag tilbyder han at levere dagens ret helt til døren til kunder fra Skælskør og nærmeste omegn.

- Det er et rigtig godt initiativ, at kommunen på den måde tænker på os erhvervsrivende der er virkelig hårdt ramt i øjeblikket. Jeg synes, det var en god idé, de kom med. Vi har allerede lavet en slags drive in, hvor kunderne kan bestille deres mad, og så kommer vi ud til bilerne med det. Det fungerer fint nok, og det tror jeg også, at det nye tiltag vil, og jeg håber, at folk vil bakke op om det.

Udbringningen kan ske til husstande inden for en radius af cirka 10 kilometer fra Skælskør bymidte, og Christopher Falkenstrøm lover god dansk mad for bare 65 kroner pr. portion. - Vi vil have dagens ret hver dag, og vi laver almindelig dansk mad som stegt flæsk med persillesovs, mørbradgryde og hakkebøf. Vi vil lægge menuen på Facebook, og ellers kan man ringe til os og få den oplyst, siger han.

Vil man benytte sig af tilbuddet fra Havnegrillen skal man helst bestille dagen før, men senest på selve dagen før klokken 13.00. Maden leveres mellem kl. 17.00 og 19.00 Bestllinger kan ske på telefon 32 19 44 44.