Klik og se annoncen

Sejlads: Sidste år deltog godt 400 i Harboe Cup i Skælskør, og nogenlunde samme antal forventes i år. Harboe Cup er efterårets største jollestævne, og byder i år velkommen til de fleste jolleklasser og for flere er det tillige enten ranglistestævne eller DM.

I år tæller stævnet som et af ranglistestævnerne for Optimist A, Europe og Laser klasserne (4.7, Radial og Standard), ligesom Feva XL dyster om TORM Junior DM og 29'er, Laser Radial og Europe om Torm Ungdoms DM. Tilmeldingen er åben for alle aldersklasser â?? blot gælder der aldersbegrænsning for DM'erne. Udover de nævnte klasser deltager Optimist B og C, Tera, Zoom 8, Hobie Cat 16 Spi og A-cat.

Hele byen involveret

Skælskør Amatør-Sejlklub har som tidligere en stor stab af frivillige klar til at tage imod de mange deltagere og deres familier. Hele byen omkring involveres i stævnet; der kan overnattes på den nærliggende skole, på de lokale campingpladser, hoteller og i sommerhuse rundt omkring Skælskør.

Byens erhvervsdrivende holder længere åbent lørdag, med gode tilbud til de besøgende, men Skælskør er også kendt for de mange lokale kunstnere som også byder indenfor i weekenden. Der vil være kunstcrawl lørdag, hvor gæsterne inviteres indenfor til de mange spændende kunstværksteder.

Under stævnet vil der tillige være mulighed for at købe både sejlertøj og udstyr, da både Winner Optimist, DinghyShop og Aarhus Seashop er at finde i Skælskør denne weekend.

Alle sejl er med andre ord sat til, når der igen afholdes Harboe Cup i Skælskør.

Tilmeldingen er åben og informationer kan findes på www.harboecup.dk.