Klik og se annoncen

Af Steen Andresen

Hæderstegn: Det vrimler i øjeblikket med uddeling af hæderstegn til vedholdende logebrødre i Odd Fellowloge 83 Broen. Brødre, der har været med i rigtig mange år.

Således afholdtes en højtidelighed ved logemøde tirsdag aften d. 26. november i Odd Fellowloge 83 Broen, hvor den tidligere murermester og faglærer Karsten Groot Rolsted blev tildelt Odd Fellowordenes 40 års hæderstegn.

Broderen har i sine 40 år som Odd Fellow broder sat sit præg på logen, som en glad, positiv og humørfyldt broder, der aldrig har været bange for at fortælle en god historie, eller i det hele taget skabe en god stemning omkring sig.

Broderen har bestridt en række tillidsposter i logen og været medlem af flere af logens udvalg. Alt i alt et højt værdsat og skattet medlem af loge 83 Broen.

Broderen har som ledende faglærer på Selandia (mureruddannelsen) været på et utal af faglige studierejser rundt om i verden, og han har blandt andet derfor en bred viden om ikke alene murerfaget, men også mange andre fag og samfund.

Tildelingen af hæderstegnet blev overværet at broderes hustru Jette Rolsted samt børn og børnebørn.