Klik og se annoncen

I disse CORONA-tider, hvor intet er, som det plejer at være, kan det være rart at tænke på, at der også kommer et tidspunkt, hvor der igen kommer liv i gaderne og man må samles til hyggelige, fællesaktiviteter.
Derfor fortsætter planlægningen af Skælskør Familiefestival 2020 også, og der er netop sendt en opfordring ud til tidligere deltagere, virksomheder og foreninger om at huske at melde arrangementer og events ind til Bykontoret, der samler det hele i et fælles program.
- Der sker så meget omkring os alle lige nu. Vi bliver belastet af den situation, vi er i, men der kommer også en tid bagefter, og vores Familiefestival må ikke dø ud. Måske kan det også være en hjælp at holde ved det daglige, og så kan vi da lige så godt planlægge en fantastisk familiefestival, siger Anne Gudiksen fra Skælskør Bykontor.

Behov for gode aktiviteter

Det er planen, at Skælskør Familiefestival i år skal afholdes over seks uger fra uge 27 – 32, og at alle aktiviteter samles i et hæfte, der gør det overskueligt for familierne at finde de aktiviteter, som de ønsker at deltage i.
- Umiddelbart vil jeg tro, at der er mange, som bliver i Danmark til sommer, og derfor vil der nok blive behov for gode oplevelser og aktiviteter som Familiefestivalen. Nogle gange glemmer vi de ting, der foregår i vores nærområde. De ting som vi kan være sammen om, og dem vil vi rigtig gerne slå et slag for, siger Anne Gudiksen.
Hvis man har planer om at lave en aktivitet eller event i Skælskør eller omegn i perioden fra uge 27-32, kan man kontakte Skælskør Bykontor for at blive en del af Skælskør Familiefestival.
Der er deadline den 24. april 2020.