Klik og se annoncen

LIvsstilmesse: Igen i år kan Foreningen Skælskør År2000 med formand Pernille Kirkeskov i spidsen glæde sig over en totalt udsolgt hal. Næsten 50 udstillere vil gøre deres bedste for at publikum kan tilbringe nogle hyggelige timer med at samle inspiration og vejledning inden for en lang række temaer, lige fra kunst og kunsthåndværk, mad, mode, briller, personlig pleje, biler, forskellige foreninger mv.

Der er en lang række gengangere fra tidligere år, men der er også flere nye udstillere med. Her kan f.eks. nævnes Bedemand Berner, Foreningen Nordens lokalforening Korsør-Skælskør-Slagelse, og udenfor hallen kan man finde Søgård Køkkenfornyelse.

Blomster, børnetøj og isolering

Blandt de nye udstillere er Byens Blomster, hvor Vibeke Nielsen fortæller, at hun selvfølgelig vil sørge for en forsmag på foråret, afhængig af hvad Grønttorvet byder på. Vibeke er glad for at kunne deltage på messen for at bakke op om det lokale.

En anden ny udstiller er Hanne Kousgaard, som præsenterer Karla & Viktors Baby og Børnetøj. Det er tøj til børn mellem 0 -6 år, dels helt unikt specialdesignet tøj, dels tøj, primært bomuld, produceret i EU. Der vil være gode messetilbud på børnetøjet.

Udover forretninger og foreninger kan man også møde håndværkervirksomheden Cemas fra Dalmose, som præsenterer Thermofloc Papirisolering. Tommy Sejr Møller fra Cemas vil gerne gøre opmærksom på de store fordele, der er med papirisolering i forhold til isolering med batts. En af de allerstørste fordele er, at hulmursisolering med papir er ekstremt miljørigtigt. Det produceres udelukkende af overskuds- og genbrugsaviser, som findeles og imprægneres imod brand, råd og skadedyr. Der er ingen farlige tilsætningsstoffer. Der kan isoleres i hulmure, krybekældre, flade tage, etageadskillelser mv. Og der er gode tilskudsmuligheder, dels via energitilskud, dels med håndværkerfradraget. Tommy glæder sig til at tale med gæsterne og give dem en god orientering om papirisolering, og om vinduer og døre, som firmaet også er leveringsdygtig i. Som et lille nicheprodukt fortæller Tommy, at de endvidere kan tilbyde afslibning af døre og bordplader.

Smagsprøver og fine præmier

Som altid vil der været masser af gode tilbud rundt omkring på standene, der er smagsprøver og der er konkurrencer med fine præmier. Der trækkes også lod hver time på indgangsbilletten. Og selvfølgelig skal ingen snydes for det traditionelle modeshow kl. 12 og kl. 14. Livsstilsmessen i Skælskør bliver ofte betegnet som en yderst hyggelig messe, hvor de godt 1000 besøgende virkelig nyder at gå rundt. Der er noget for hele familien.

Messen er åben søndag den 3. marts kl. 10 - 16. Entreen er de sædvanlige kr. 25 for voksne, gratis for børn under 15 år.