Klik og se annoncen

BISSERUP: Den herboende kinesiskfødte billedkunstner Fu Deng udstiller i Bisserup Forsamlingshus med fernisering søndag den 13. oktober, kl. 14-16.

Fu Deng er uddannet fra Sichuan Kunstakademi i 1997. Efter endt eksamen underviste hun i fem år i klassisk kinesisk maleri ved universitetet i Chengdu. I 2002 rejste hun til Hamburg for at videreuddanne sig i moderne vestlig kunst. I 2007 fuldførte hun en mastereksamen fra Hochschule für Bildende Künste, hvorefter hun vendte tilbage til universitetet i Kina. I 2013 valgte hun at bosætte sig i Næstved, hvor hun i dag bor sammen med sin familie.

Inspiration fra eget liv

Fu Deng henter inspiration fra sit eget liv i form af sansning og erindring. Ofte forbindes en følelsesmæssig tilstand med et konkret motiv - et menneske eller en genstand med naturen som baggrund. Men selvom motivet er i fokus, opleves det abstrakt og sløret, hvorved der efterlades plads til beskuerens egen fantasi. Kunstneren vil selv være til stede ved ferniseringen og fortælle om sine inspirationskilder.