Klik og se annoncen

Af Henny Ferrold

Slagelse: Franz Beckerlee er igen på vej til Slagelse. På lørdag d. 6. marts slår Kunstgalleriet på Bredegade atter dørene op for en kæmpe separatudstilling med den populære kunstner og tidligere Gasolin-guitarist Franz Beckerlee, som udstiller oliemalerier: 45 kunstværker, der spiller op til flere sanser. Åbningen sker med fuldt fokus på de gældende restriktioner.

- Vi åbner udstillingen stille og roligt uden fernisering, vin, artist talk m.v. Hvis vi åbnede udstillingen med en fernisering, ville vi blive omfattet af forsamlingsloftet på fem personer. Så udstillingen er sådan set bare i gang, når vi åbner på lørdag kl. 11.00, oplyser Kunstgalleriet i det netop udsendte nyhedsbrev..

- Som nævnt er vi ekstra forsigtige, og ønsker ikke at have flere end 10 gæster i galleriet ad gangen. Derfor er det muligt, at vi undervejs i udstillingsperioden kommer til at lukke dørene, og beder interesserede gæster om at gå en tur og komme tilbage senere. Vi håber, at det vil blive godt modtaget.

- I er velkomne til at ringe først på tlf. 51 64 81 18, hvis I f. eks. kommer langvejs fra - eller hvis I vil reservere en tid til at se udstillingen. Vi arrangerer også gerne private fremvisninger uden for vores normale åbningstider, oplyser Johnny Persson.

Galleriet holdes ekstra åbent søndag d. 7. marts. Både lørdag og søndag kl. 11-17.

Populær kunstner

Beckerlee har to gange tidligere udstillet i Kunstgalleriet, i 2017 og i 2019, med stor succes. Udstillingerne har tiltrukket mange besøgende, som har lagt vejen omkring galleriet, både for at kigge og få en snak med Franz Beckerlee, men også for at købe hans billeder.

Og hvordan bliver det så denne gang?

- Vi kan desværre ikke holde fernisering på normal vis, med rødvin og mulighed for at møde kunstneren, fordi det så bliver karakteriseret som en begivenhed. Men det vil da undre mig meget, om ikke Franz dukker op i løbet af weekenden, for at se hvordan det går med udstillingen, udtaler Johnny Persson.

Udstillingen kan ses frem til d. 27. marts.