Klik og se annoncen

Korsør: Søndag den 23. april kl. 15 afholder Korsør Koncerterne i Kongegaardens koncertsal en koncert ud over det sædvanlige med fransk musik.

Det er duoen Héléne Navasse og Cæcilie Tagmose, der spiller en elegant koncert, som de kalder 'Le Merle Noir' (solsorten), opkaldt efter komponisten Messiaen's værk for fløjte og klaver.

Fløjtenisten Héléne Navasse's franske rødder og pianisten Cæcilie Tagmose's kærlighed til den franske musik har bragt de to musikere sammen og forenet dem i 'Duo Navasse/Tagmose'.

Med baggrund i deres fælles passion for fransk musik præsenterer duoen ved denne koncert et delikat og varieret program sammensat af duo- og soloværker for fløjte og klaver af franske komponister som Poulenc, Ravel, Messiane, Boulez, Dutilleux og ikke mindst Claude Debussy. Både Héléne Navasse, som er tidligere solofløjtenist i Aarhus Symfoniorkester, og Cæcilie Tagmose er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, suppleret med videregående studier i ind- og udland.

De er begge anerkendte kammermusikere og solister, og tilsammen dækker deres koncertaktivitet et meget bredt repertoire.

Prisvindende duo

Begge har vundet priser ved flere internationale konkurrencer, og Cæcilie vandt i øvrigt 1. pris ved Steinway Festivalen i 2006, en festival, hvor vi i mange år har haft glæde af prisvinderne i Kongegaardens koncertsal.

Billetter til koncerten købes via et link til place2book.dk på Kongegaardens hjemmeside. Evt. usolgte billetter kan købes ved indgangen til koncerten.