Klik og se annoncen

Af Mette Juhl

Mens vi venter på at vinteren helt skal slippe sit tag ude i naturen, så stod foråret i fuldt flot indenfor i Skælskørhallen søndag, da der endnu engang blev holdt stor Livsstilsmesse. Samtlige stande var lang tid i forvejen revet væk og strålede nu med alt fra mode til sunde tips, gode råd om bank og bolig, kreative aktiviteter og meget mere.

Allerede udenfor hallen var der gang i aktiviteterne, bl.a. med muligheden for et kig ind i hotelbussen fra Danmarks Busmuseum, der jo ligger lige her i Skælskør, og så var der kulden til trods stor interesse for at høre mere om den kommende affaldsordning, der snart træder i kraft i Slagelse Kommune.

På catwalken blev der præsenteret mode til både børn og voksne fra en stribe forretninger i Skælskør. Og jo, der var skam også noget for mændene i år flot præsenteret af Butik Nor.

Livsstilsmessen er i sandhed en oplevelse for alle sanser. Her er noget at smage på, se på og lytte til. Der var mulighed for at sætte tiden lidt på stand-by med prøvebehandlinger midt i menneskemylderet og i det hele taget blive lidt klogere på, hvad der rører sig i lokalsamfundet. Og det er ikke så lidt.

Snakken gik livligt, så der konstant var en herlig summen i hallen. Og nye besøgende blev ved med at komme til. Således kan foreningen Skælskør År 2000, der står bag Livsstilsmessen, notere endnu et flot besøgstal i omegnen af de 1100 i bogen. Det lover godt for Kulturel Folkefest, som messen jo støtter.