Klik og se annoncen

Af Lene H. Augustsen

Skælskør: Forleden var holdet der skal tage publikum med tilbage til 'de gode gamle dage' i opsætningen 'Høstfesten - Det Store Morten Korch Show' samlet for første gang. Her blev de medvirkende præsenteret for de første ideer og de sange, der snart skal blive til det endelige manuskript. Forarbejdet er vigtigt, for som manuskriptforfatter og idémanden bag 'Høstfesten', Jan Schou understreger, er det ikke en kopi af forestillingen fra sidste år, der venter publikum.

- Det er fest, farver og nostalgi, som det skal være, men det er et nyt show. Det fede ved at arbejde med Morten Korch som tema er, at der er meget materiale at tage af. Det er stadigvæk de film, der bliver set på tværs af generationer, og den stemning rammer vi.

Mere plads til dans

Høstfesten - Det Store Morten Korch Show har premiere den 20. september på Borreby Teater og spiller frem til 6. oktober, og allerede nu er der godt gang i billetsalget.

Det er samme set up som sidst, hvor der nydes en høstplatte i salen, og efter forestillingen er der dans for de gæster, der gerne vil have en svingom.

- Vi gjorde os nogle erfaringer sidste gang, og det var blandt andet, at det var en succes med dansen bagefter. Derfor har vi fjernet nogle borde denne gang, så der er mere plads til det. Vi har lagt forestillingerne i de samme weekender som sidst, og så håber vi, at vi kan få skabt en tilbagevendende tradition, siger godsejer og teaterleder Joachim Castenschiold.

Det handler om at gøre folk glade

Den professionelle del af holdet er revymand Jan Schou, Mona Britt Nykjær, kapelmester Jørn Bonde og forestillingsleder, Jesper Juhl.

De øvrige medvirkende er alle udvalgt på baggrund af en audition, og kommer primært fra lokalområdet.

Nu venter der godt halvanden måned med intensive prøver inden premieren den 20. september, og alle er klar til opgaven.

- Det handler om at gøre folk glade. Det gjorde vi sidste år, og det kommer vi til igen, lover Jan Schou.

Billetter kan købes på www.borrebyteater.safeticket.dk