Klik og se annoncen

Dalmose: Den 28. oktober slår Dalmosehallen dørene op for årets fest - hallen er blevet 41 år, ja hun er ved at være en ældre dame.

Støtteforeningen, som udelukkende består af lokale frivillige kræfter, har lagt sig i selen for at få arrangeret en fest for hele byen og hele byens opland.

Formand igennem mere end 30 år, Keld Svendsen, er en af de store initiativtagere, og han opfordrer alle til at få købt billet, så det i år er muligt at nå det magiske tal på 300 festdeltagere.

Fødselsdagsfesten har været sat på vågeblus i en del år, p.g.a. de ambitiøse forårsfester. Men nu er den tilbage på fuld kraft efter en forrygende opstartsfest i 2016, og festen i år bliver endnu større med lokale Poplic Service som hovednavn og diskotek Explosion til at fylde dansegulvet, når livebandet holder fortjente pauser, men først skal den store buffet dog nydes, inden danseskoene skal kridtes, og de smukke og festklædte kvinder skal svinges til tidens toner.

Støtteforeningen vil med denne fest, lægge grundstenen til en kæmpefest når hallen om få år bliver 45 og samtidigt sætte en tyk streg over udsagnet: 'Der sker aldrig noget i Dalmose'.

Byens ildsjæle holder aldrig fri, om det er fest i hallen eller Fodsporets fødselsdag, så er de klar til at give en stor hånd, det bør alle bakke op omkring, så ildsjælene til stadighed kan glæde sig over deres store frivillige arbejde.