Klik og se annoncen

Af Steen Andresen

Musik: Musik i Skoven blev en fantastisk succes, så vi allerede nu kan fortælle, at der er stemning for et arrangement i 2019 på samme dag, nemlig den første lørdag i august, fortæller en af arrangørerne Stine Rasmussen fra Smartos i Skælskør.

Intenst og varieret

I takt med at fadøllene gled ned fra åbningen kl. 15, steg intensiteten i musikken fra den lille scene i Skælskør Lystskov, der kulminerede i et sandt rockguitarorgie med bandet Waterline, der jammede over Dizzy Miss Lizzy.

På den anden side, så var øregangene blæst ud til de sprøde toner af Lune Carlsen, der kom på scenen og lukkede aftenen med et brag af Kim Larsen Hits, der løb af stablen som en ren ønskekoncert fra publikums side til de veloplagte musikere på scenen.

Forinden havde en bred og varieret vifte af gedigne danske og udenlandske idoler været under professionel behandling af de optrædende kopibands.

Leo Adolph tog sig af John Mogensen, iblandet små anekdoter, hvorefter Stagebreakers kørte et gedigent og kvalitetsmæssigt flot tretimers show over Rasmus Seebach, Sanne Salomonsen og Robbie Williams. Det swingede og hele skoven swingede med.

Herlig oplevelse i skoven

En skøn oplevelse for os alle i Skælskør Lystskov. Ikke en genoplivning af Rod i Rocken eller andre skovmusiktiltag, men en prøveballon på, hvordan det kunne gøres, fortæller Stine Rasmussen. At skabe en rimelig økonomi ved at tage dygtige og professionelle kopibands til byen i en topkvalitet, vi kan være bekendt.

Og ganske rigtigt. Vi tænkte ikke så meget over, hvem der spillede, men hvad de spillede, og hvad vi kunne skråle med på!

Hvis ikke vi sad og sludrede, hilste på og nød det dejlige vejr i fællesskab med venner og bekendte. Og så kan man ikke piske en Roskildefestivalstemning op. Der blev lagt op til megen publikumsaktivitet fra scenen. Men nej - i Skælskør hygger vi os med hinanden under musikken og styrer selv det aktivitetsniveau, vi ønsker at yde!

Og det lykkedes først sent på aftenen musikerne at opdage det faktum!

Men ærlig talt. En fantastisk aften, hvor omkring 90 % af gæsterne stadig vuggede med ved midnatstid i den hyggelige skov ved den gamle købstad, som for længst var gået til ro.

Kom igen Musik i Skoven, det var en herlig oplevelse.