Klik og se annoncen

Danmark rundt: Som det er de fleste bekendt passerer cykelløbet PostNord Danmark Rundt Slagelse Kommune lørdag den 24. august.

I den forbindelse har Eggeslevmagle Landsbyrådet besluttet at bidrage til cykelfesten i Slagelse Kommune og samtidig markedsføre 'Eggeslevmagle - Verdens navle' sammen med de 4 lokale producenter der dagligt levere grøntsager, frugt, bær og saft i høj kvalitet til hele Danmark.

Formand for landsbyrådet Steen Olsen fortæller at der takket være de lokale bær producenter Søren Olesen fra Hyldetoftegard, Klaus Hunsballe, Hunsballe Grønt, Peter Hartvig Søborggaards Butik og Peter Brødsgård Thorsbjerggaard samt Slagelse Kommune, vil vente såvel cykelkaravane, rytterne og alle interesserede fra nær og fjern en varm og munter velkomst til Eggeslevmagle.

Der vil være gratis smagsprøver af lokale frugt, bær, saft og grøntsager samt rød og hvidvin eller øl og vand fra kl. 13 til kl. 14 forud for, at 4 etape af løbet passerer med det stærke felt af både World Tour og kontinentalt hold samt 1 dansk landshold, som kommer gennem landsbyen med Tour karavanen kl. 13,15 og Tour feltet kl. 13,45.

- Vi får opsat en stor halmmur på marken mellem Sorø Landevej og Hønagervej med banner på 6 x 1,5 m og pyntet med flag, grøntsager og blomster. Ja selv julemanden har meldt sin ankomst. Desuden vil Danmarks veteran bus museum med flere gamle busser være til stede. Derfor inviterer vi alle til at nyde en times tid i godt selskab med gratis smagsprøver og drikke. Der vil også være skruet op for god musik, der udleveres flag og der vil være opsat bænke og borde - så ingen glemmer vores levende og aktive landsby og touren slutter Steen Olsen med bemærkningen og et skævt smil om, at mon ikke vi i 2020 også får besøg af Tour de France feltet.