Klik og se annoncen

Tekst og foto Steen Andresen

Badminton: Det var ikke tid for de bløde fjerbolde sidste lørdag i Skælskør Badminton Center. Det var de kraftige forstærkere og den bragende musik, der fik gang i danseskoene i en propfuld hal.

Skælskør Badmintonklub havde atter kaldt til efterårsfest!

Tradition

En fest, der er ved at blive en kærkommen tradition i købstaden. Og et varmt mødested for hele egnens festlige ældre del af ungdommen! Lad os sige +40. Men det synes det ikke at være, når man så det fyldte dansegulv, og når der blev skrålet med på de mange kendte sange, som forsanger for Zididada Jimmy Colding serverede. Og den herre gav den alt, hvad han kunne trække fra snart sagt alle hjørner af hallen sammen med orkesterleder Mads Otzen.

Livemusikken blev igen i år leveret af POPlic service, der ligesom de sidste tre år har været en del af festen. Veloplagte musikere, der ved, hvad folk vil have, og en sprudlende Mads Otzen, der havde svært ved at få lukket ned hen ad de små timer ved lukketid, da gæsternes danseben stadig rørte på sig.

Et vellykket arrangement med et koncept, der tiltaler publikum, og som givet kan trække endnu flere til næste år. Affodringen kan tages op til vurdering, ligesom man observerede, at der var flere, der synes afstanden til barområdet blev længere og længere.

Til gengæld blev humøret højere og højere og tak for det!