Klik og se annoncen

Esport: 'Det er helt vildt det her', udbryder bestyrelsesformand Mark Kristensen.

'Ved sidste bootcamp i oktober var vi 40 deltagere. Nu ser vi mere end 120 medlemmer strømme til eSport bootcamp i weekenden, fra hele landet - og vi gør os umage for at give både spillere, trænere og frivillige, en weekend de ikke glemmer'.

En eSport bootcamp er en god gammeldags træningslejr, hvor man mødes med sine venner, sit team og sin afdeling. Man møder alle de andre medlemmer - man spiller med og mod hinanden. Man render ud og spiller fodbold, eller går en tur i byen.

Sørby eSport sørger for at mad og drikke er inkl. i prisen, så deltagerne kun skal tænke på at hygge sig og blive en endnu større del af fællesskabet.

Passion for eSport

Mark fortsætter: 'Det man ikke altid tænker over er, at når vi åbner denne finurlige kasse kaldet [eSport], så ramler vi ind i mennesker, der er dybt passioneret. Mennesker der har trænet foran deres computer i flere timer, hver dag i flere år. Mennesker, som i nogle tilfælde bliver drillet, mobbet og mødt af venner, kærester og forældre - der ikke forstår, hvorfor nogen gider at sidde og glo ind i en skærm, i så mange timer.

En generalisering vil være, at det almindelige Danmark har en ringe forståelse af, hvilke kompetencer disse eSport udøvere indeholder, og derfor har mange af vores medlemmer oplevet at blive drillet eller mobbet på den ene eller den anden måde. Når vi så laver disse bootcamps, hvor vores medlemmer kan mødes, ser hinanden i øjnene og med rank ryg giver hånd og stolt fortæller om de sejre, og oplevelser, de har fået siden sidst, ja, så opstår der selvtillid og selvværd i både vores medlemmer og trænere. Det er dét vi gerne vil i Sørby eSport, udvikle eSport udøvere, og åbenlyst kompetente mennesker'.

Takket være frivillige

Sørby eSport er en eSport forening, i Sørbymagle Idrætsforeningen. Sørby eSport er grundlagt af Martin Fritzen og drives i dag af mere end 50 frivillige trænere og ledere og har over 150 betalende medlemmer, som dagligt trænes i eSportsgrene som FIFA, League of Legends, Rocket League, Counter Strike, Overwatch og Hearthstone. Foreningen har anerkendte sponsorer som Elgiganten og SteelSeries, samt mange andre værdifulde partnere.

'Vi kan kun lave bootcamps som denne, fordi vi har verdens bedste medlemmer, trænere, forældre og sponsorer. Vi oplever en kæmpe interesse fra mennesker, der gerne vil arbejde frivilligt. Partnere som gerne vil bidrage økonomisk. Forældre som gerne vil give en hånd med - og uden al den hjælp og støtte, kunne dette slet ikke lade sig gøre. Som formand er det en vild oplevelse og en kæmpe ære at få lov at stå i spidsen for sådan et succesfuldt projekt, der kan samle mennesker fra hele landet og samskabe eSport oplevelser vi sent glemmer.' - afslutter Mark, som tirsdag rejser til Austin, Texas, USA, sammen med en af spillerne til eSport konkurrencen Dreamhack.

Sørby eSport bootcamp åbner dørene kl. 16.00 fredag den. 21. april i Dalmosehallen og afsluttes søndag den. 23. april kl. 15.00. Man er velkommen til at komme forbi og kigge, hvis man er nysgerrig efter at se hvad det er og hilse på Sørby eSport. Spørgsmål kan rettes til Martin på martin@sorby-esport.dk eller tel. 52581107