Klik og se annoncen

Slagelse: Det blev et dobbeltbrag med hele to koncerter, da Jacob Dinesen torsdag gav solokoncert i Slagelse. Der var solgt så mange billetter, at koncerten måtte deles i to, henholdsvis kl. 18.30 og 21.00.

- Jacob Dinesen, han leverer varen og der var max. valuta for pengene ved begge koncerter. Det var rørende og underholdende fra første tone, konstaterer Anette Borg, Slagelse Musikhus.

- Jeg tror han er den eneste musiker vi har haft i Slagelse Musikhus, som har spillet på samtlige af vores scener: Badeanstalten, Musikhuset, Musikhusets foyer - og nu på teatret. Næste gang må det bliver Spar Nord Arena, lyder det med et smil.

Faktisk var Jacob Dinesen så veloplagt - og så glad for igen at stå på scenen, at det var svært at overholde tiden, så man kunne nå at spritte af og gøre klar til den næste koncert.

- Det var en utrolig fed oplevelse - og utrolig svært at lade være med at synge med. Heldigvis var Jacob Dinesen virkelig dygtig til at få folk til at nynne - med lukket mund - i stedet for at synge med. Det er reelt set det eneste man må lige nu. Det kan godt være det er træls, men musikken spiller, og det er det vigtigste at det kan lade sig gøre, konstaterer Anette Borg, som har stort fokus på restriktionerne fra sundhedsmyndighederne .

- Vi gør os umage. Så vi ved vi har gjort vores til at kulturlivet kan fortsætte, uden at blive pålagt yderligere restriktioner.

Også gæsterne har iflg. Anette Borg styr på sikkerheden.

- Jeg er imponeret over publikum. Vi ser ikke en eneste, der kommer uden mundbind. Og er der nogen, som glemmer det når de rejser sig, skal de bare lige mindes om det.

Foto: Evan