Klik og se annoncen

Skælskør: Kan du huske fornemmelsen af magi, der bruser i blodet? En følelse af begejstring, der langsomt sniger sig ind under huden på dig, og sætter sig fast som et minde. Troen på, at alt kan lade sig gøre i det øjeblik â?¦ Det er den magi, familien Deleuran, som en af Danmarks cirkusfamilier, er skabt af - og det er den magi, Cirkus Mascot kommer til byen med.

Et brag af et show

Årets forestilling har de valgt at kalde 'GÅR AMOK' - og hvad betyder det egentlig?

Ifølge pressemeddelelsen om årets forestilling, betyder det kort fortalt, at de endnu en gang har lagt sig i selen for at levere et brag af et show.

Her bliver præsenteret for enestående luftakrobatik, tempofyldt diabolo-spil, stort hundeshow, nuttede ponyer, TALENT-grisen Yrsa og hendes veninde Sille, sjove geder og masser af spas med vores absolut sjoveste klovn, Gulio.

Dette års nye cirkusartister er to brødre, som kommer fra Etiopien. Abebe og Dessta er et par dygtige unge gutter med charme, selvtillid og lækkert hår. Alligevel er de glade for at have en HEL masse hatte på - på én gang.

'Vi tvivler ikke på, at håret vil rejse sig hos dig, som cirkusgæst, når den ene (fra sine fødder!) kaster den anden rundt i serier af hæsblæsende saltomortaler. Dette års show 'GÅR HELT AMOK' og det hele er til ære for jer og for den cirkusmagi, vi insisterer på!' lyder det fra cirkusfamilien.

Cirkus Mascot kommer til Skælskør den 16. juni. Her arrangeres forestillingen i samarbejde med den lokale REMA 1000, der også står for billetsalget.