Klik og se annoncen

Byfest: Kasserer i bestyrelsen bag Fuglebjerg Byfest, Kirsten Petersen, er ganske tilfreds med forløbet af årets udgave af Fuglebjerg Byfest. Alle dage og på alle tidspunkter var der mennesker på pladsen, og kun en lille regnbyge lørdag morgen brød med en ellers vejrmæssigt perfekt weekend.

'Alt forløb som det skulle, og selv om der var 90'er-fest i Næstved, mærkede vi ikke det store til det', fortæller Kirsten Petersen, der endnu har lidt opfølgning og evaluering af byfesten til gode.

Farverigt optog

Byfesten bød igen i år på et farverigt optog, som forskellige foreninger hver især står bag, og i år var temaet danske tv-serier. Et tema, der første til flotte og fantasifulde scenerier inspireret af både Huset på Christianshavn, Taxa, Rejseholdet, Krøniken, Matador og Badehotellet. Publikum til optoget fik som sædvanlig til opgave at gætte tema og ikke mindst at stemme på deres favorit. En afstemning, der faldt ud i Huset på Christianshavns favør. Denne vogn var pyntet af Fuglebjerg Badmintonklub, som derfor blev optogets vinder. I optoget deltog også i år tre rickshaws fyldt op med beboere fra Fugleparken.

Musisk set var byfesten også en succes. Det gjaldt også, da 16 børn fra børnehaven Tjørnehuset stillede sig på scenen og sang børnesange lørdag eftermiddag. Et eventuelt overskud fra byfesten bliver fordelt med 25 procent til badmintonklubben og 75 procent til idrætsforeningen, og hvis alt går, som forventet, så er der byfest i Fuglebjerg i uge 33 til næste år.