Klik og se annoncen

Tekst og foto Steen Andresen

Busmuseet går nu ind i en travl periode med mange besøgende, fortæller daglig leder Ole Vang, så vi søger med lys og lygte efter frivillige m/k, der kunne tænke sig at være med til blandede opgaver på Fabriksvej 1 i Skælskør.

Vi har ingen specielle krav om erfaring, men det skal være personer, der har lyst til at være med, hvor der er et godt socialt miljø, mange mennesker ind imellem, og busser, der kører frem og tilbage. Måske man vil deltage i at vedligeholde og reparere disse eller måske fungere som guide på museet, vise rundt i museumslokalerne, brygge en kop kaffe eller lignede.

Kom ud, kig og få en snak

Vi modtager jævnligt grupper, der udover en rundvisning også skal have en tur i en af vores veteranbusser, fortæller Ole Vang. Og det hænder ofte, at de lige skal have en kop kaffe under turen, inden de vender tilbage til museet.

Og det er en herlig og travl tid vi går i møde lige nu. Så kan du være til rådighed blot nogen af timerne i vores lange åbningstid fra 11-16.00 til den 18. august, eller måske nogen af dagene, så vil det være dejligt!

Men ring og hør nærmere på tlf. 30 60 67 60, så kan det sagtens være, at din sommer bliver ganske anderledes og måske en tand mere spændende, end du havde regnet med i foråret!