Klik og se annoncen

Skælskør: I 2007 blev den kendte danske film "Baronessen fra Benzintanken", med Dirch Passer og Ghita Nørby på rollelisten, opført som musical på Borreby med nye, unge skuespillere i rollerne, bl.a. Sofie Lassen-Kahlke.

Det blev en kæmpe succes, og gav for alvor Joachim Castenschiold mod på at få indrettet ridesalen som teater.

Nu synes Joachim Castenschiold at publikum skal have fornøjelsen af den herlige musical igen, i en noget anderledes version. "Ja, det bliver jo en indendørs forestilling denne gang, hvor det i 2007 var ydergården, der var rammen," siger Joachim Castenschiold og forstætter: "Så nu er vi ikke afhængige af vejret. Jeg glæder mig meget til at præsentere en ny Baronesse, og jeg er meget glad for at vi har fået Karsten Jansfort til at stå for instruktionen."

Karsten Jansfort er autodidakt skuespiller, født 1964. Han har medvirket i en lang række forestillinger på forskellige teatre, bl.a. Nørrebros Teater, Folketeatret og Det Ny Teater, og han har også medvirket i forskellige film og TV-serier, herunder Hotellet, Rejseholdet og Ørnen. Men mest kendt på de skrå brædder er han nok som revy-skuespiller. Han har været med i Hjørring-revyen adskillige gange, senest i 2013, og også Nykøbing Falster-revyen har haft bud efter ham flere gange, senest i 2014. Karsten Jansfort er medstifter af Comedieteatret.

Nu arbejdes der på fulde tryk med at få fat i skuespillerne til de større roller, men allerede nu kan man sikre sig billet på: www.borrebyteater.dk ? måske var det en gaveidé til julen?

Musikken til "Baronessen fra Benzintanken" var skrevet af Morten Wedendahl, mangeårig kapelmester på Nykøbing Falster-revyen. Jakob Morild har skrevet teksten.