Klik og se annoncen

Skælskør: Søndag den 3. juni inviterer REMA1000 og Harboe Bryggerierne 150 børn fra kommunens skoler til en frisk løbetur fra Kobæk Strand til havnen i hjertet af Skælskør. Storebælt Naturmaraton har startet samarbejdet for at give børn og unge en super løbeoplevelse.

Løbsleder Kaare Pedersen udtaler: 'Det er et nyt og spændende samarbejde med store perspektiver, som vi gerne ser udvidet til flere virksomheder. Konceptet skulle gerne sikre, at rigtig mange elever fremadrettet kan snøre løbeskoene.'

Rent praktisk kan man som skoleklasse eller skole, såfremt man er interesseret i at være med, kontakte Storebælt Naturmaraton for yderligere info, ligesom man som interesseret virksomhed også meget gerne må rette henvendelse til: Storebaeltlobet@gmail.com. Der er plads til mange flere virksomheder. Korsør Atletik og Motion vil formidle henvendelserne og sikre at så mange som muligt stiller til start.

Løbet er områdets største motionsløb med mere end 1000 deltagere, og det bliver igen i år et kvalitetsløb med topforplejning til alle løberne, elektronisk tidtagning og diplom - og som noget særligt er der i år medalje til alle som gennemfører.

Storebælt Naturmaraton er opstået via et unikt samarbejde mellem Slagelse Motionsklub, Skælskør Løbeklub samt Korsør Atletik og Motion. Klubberne håber selvfølgelig på masser af lokal opbakning til det store set-up med en 42 km. lang unik rute fra Slagelse, via Korsør til målet i Skælskør - en rute hvor man ikke løber rundt flere gange.

Ønsker man at deltage kan tilmelding til løbet sker via www.naturmaraton.dk.