Klik og se annoncen

Cirkus: Som noget helt særligt er Cirkusdirektør Benny Berdino tilbage i manegen, når Cirkus Arena slår teltet op ved Skælskørhallen i Skælskør fredag den 26. juli kl. 17 og i Byparken i Korsør lørdag den 27. juli kl. 14.

Benny Berdino har trådt sine barnesko i Cirkus Arena og set det vokse sig fra Danmarks mindste cirkus til Nordens Største Cirkus. Nu er han tilbage i manegen, hvor han selv skal præsentere forestillingen for første gang i 5 år.

Cirkus der samler familien

Årets forestilling er blevet godt modtaget af publikum og anmeldere, og i Cirkus Arena glæder de sig over alle de stjerner, som er drysset ned over forestillingen, der har meldt udsolgt i flere byer.

Cirkusdirektør Benny Berdino udtaler:

'Vi er meget glade for de flotte tilkendegivelser, vi har fået for årets forestilling. Jeg er utrolig glad for de mange talentfulde artister, vi har samlet til årets forestilling. De gør det alle sammen helt fantastisk. Alle vores artister har et helt særligt talent, og der ligger timevis af træning bag. Det kan virkelig ses i manegen og det er fantastisk at opleve, når både børn, voksne og ældre, samles om vores forestilling og får en fælles oplevelse, som de kan tale sammen om længe efter'.

Cirkusdirektørens favoritter i manegen Årets forestilling er fyldt med muskel- og hestekræfter. Som publikum kommer I bl.a. til at møde de stærkeste håndstandsartister, som viser deres utrolige kræfter, når de balancerer i luften samt gruppen Duo Costache som får tænderne til at klapre i et nyt imponerende nummer. I manegen bliver der også besøg af Cirkusprinsessen Laura Berdino og hendes smukke brune araberhingste, samt de frygtløse motorcykelkører fra Diorios, som i 2019 er tilbage i manegen.