Klik og se annoncen

Agersø: Det er sjældent at købmænd på Danmarks små øer, har brug for mere plads, men det havde Agersøs købmandspar Lone og Peter. Derfor var det også en stor dag for Agersø Købmand ApS, da udbygningen på 30 m² kunne indvies den 12. januar.

De nye kvadratmeter giver plads til dagligvarer, specialiteter, delikatesser og non food.

Kort sagt en veldrevet købmandsforretning, der dækker behovet for gode fødevarer og delikatesser.

Forudsætningen for at udvide Agersø Købmandshandel er de trofaste kunder, der bakker op om Lone og Peters forretning. Parret gør til gengæld alt, hvad de kan for at have et varesortiment, der dækker kundernes behov til rimelige priser.

Økonomisk støtte fra Landdistriktspuljen

Det er arkitekt Jens Thorlaksson, der har tegnet udbygningen, der falder fint ind i byggeskikken. Det håndværksmæssige arbejde er udført af Tømrer Lindrup fra Munke Bjergby, der har styret byggeriet og sammen med dygtige håndværkere sikret sammenhængen mellem den gamle og den nye bygning.

Landdistriktspuljens 'Projekter på de 27 små øer' har sørget for det økonomiske fundament med en bevilling på 450.000 kr. til projektet.

Med udbygningen er der skabt et større og bedre butikslokale med direkte forbindelse til Lones galleri og med adgang til terrassen, hvor man kan få sig en kop kaffe, også når alt andet på øen er lukket.

Købmanden på Agersø er mere end klar til både de kolde vintermåneder og til sommertrængslen.