Klik og se annoncen

Slagelse: Søndag den 29. november kl.15.00 afholder Sct. Mikkels Kirke adventskoncert. I år bliver det med noget af verdens mest elskede og populære musik - nemlig et uddrag af G.F. Händels oratorium Messias - der hvert år opføres talrige steder i juletiden, oplyses det fra kirken.

- Det lille dygtige ensemble Messias Light, bestående af fire sangere og en organist har kastet sig ud i en art ekstremsport, hvor de opfører ca. en time af Händels skønne musik med få medvirkende. Her synger sangerne både arierne og korsatserne alt sammen akkompagneret af kirkens orgel, der således skal vise sit værd som orkester.

- Der er tale om nogle særdeles kompetente solister nemlig: sopranen Anna Maria Antonius Wierød, alten Nanna Varmer Ipsen, tenoren Kristoffer Emil Appel, bassen Lauritz Jakob Thomsen og organisten Tina Christiansen, og publikum har helt sikkert en stor oplevelse i vente - og mon ikke vi også får det berømte Halleluja-kor at høre? Der er gratis adgang til koncerten, men man skal tilmelde sig på kirkekontoret på tlf. 58 52 05 11.