Klik og se annoncen

AF Lene H. Augustsen

Jubilæum: Siden hun var 13 år, har Rose Bøgh vidst, at hun ville være frisør og selvstændig med egen salon. Så det var ikke et svært valg, da hun skulle finde sin vej på arbejdsmarkedet. Hun blev udlært i Haslev, men savnede barndomslandsbyen, Bisserup. Derfor flyttede hun tilbage så snart, hun fik muligheden for det. Salonen startede hun som 24årig, samtidig med at hun ventede sit første barn. Siden kom der to mere til, og den ene, Mia Pietras Bøgh, driver en skønhedsklinik samt en klinik for fodterapi i samme lokaler som Rose har salonen.

- Da børnene var små, var jeg her jo altid. Selv om jeg arbejde, foregik det herhjemme. De har bare været en naturlig del af det. Siddet og leget på gulvet når jeg havde kunder. Det var hyggeligt. Jeg har aldrig fortrudt et sekund. Jeg elsker stadigvæk at stå op om morgenen, og være her for at snakke med kunderne. Det kan jeg ikke undvære.

Datterens nye klinik betød istandsættelse

Når Rose kigger tilbage på de 30 år, der er gået siden hun åbnede salonen, kan hun godt se, at der er sket meget, men på den anden side, synes hun heller ikke at der er så meget der har ændret sig.

- Bisserup er et hyggeligt samfund med søde mennesker, og man er mere tæt her end så mange andre steder. Det var det jeg savnede, da jeg valgte at flytte tilbage hertil og det er stadigvæk sådan, her er. Jeg har naturligvis lavet lidt om her i salonen engang imellem. Senest var da min datter Mia blev færdig som statsautoriseret fodterapeut, og hun ville udvide sin skønhedsklinik med fodterapi. Der måtte vi i gang med den helt store omrokering og istandsættelse, og det er blevet rigtig godt. Ellers kører tingene, som de plejer, og det er jeg glad for.

Rose Bøgh markerer jubilæet med jubilæumstilbud på forskellige produkter, og de kunder der har en tid på jubilæumsdagen, den 7. marts, bliver forkælet med et glas og lidt sødt.