Klik og se annoncen

Tekst Lene H. AugustsenFoto: Evan

Fejret med manér

Skælskør: Det er få der fylder 100 år, som kan holde til at holde fest i flere dage, men det kunne SuperBrugsen i Skælskør.

Brugsforeningen havde sammensat et utroligt flot program til fejringen af den store dag, og brugsuddeleren havde fundet de virkelig gode tilbud frem.

Allerede tirsdagen før den helt store fest havde Skælskør Boldklub arrangeret en minifodboldbane på parkeringspladsen foran jubilaren. Om onsdagen kiggede det lokale beredskab forbi med stigevognen, så det var muligt at få det store overblik over Skælskør og omegn.

Lørdag var alle sejl sat til, og dagen startede med morgenbord for alle, der havde lyst til at kigge forbi.

Skælskør Marinegarde spillede for både gæster, kunder og medarbejdere, og medlemmer af brugsforeningens bestyrelse lavede guidede ture i Brugsforeningens fodspor rundt i byen. Turen foregik i Busmuseets Pariserbus, og det var en meget populær aktivitet.

Den officielle del af programmet sluttede med en reception fra klokken 14-16, og om aftenen festede personale med ledsagere sammen med Brugsforeningens bestyrelse.

- Det var en helt fantastisk dag. Alt gik lige som vi havde håbet på, og det er så dejligt, når nu bestyrelsen har lagt et kæmpe arbejde i at markere den her dag. Det var også rart at se, at vores idé med at involvere de lokale aktører i fejringen, blev positivt modtaget. Vi skylder en stor tak til Ole Vang fra Busmuseet for at køre med Pariserbussen hele dagen, Badmintonklubben for at hjælpe til med lidt af hvert og for at bage pandekager i Pariserbussen. Fodboldklubbens aktivitet om mandagen var også et hit, og det var da fantastisk at vi fik besøg af brandbilerne. Marinegarden er det altid en fornøjelse at arbejde sammen med. Alle skal have en kæmpe stor tak, og det skal medarbejderne også, fordi de har løbet ekstra stærkt i dage, siger en glad uddeler Morten Holm.