Klik og se annoncen

Skælskør: Den 1. december 2009 startede Tenna Hougaard som selvstændig massør med lokale i solcentret i Skælskør. Senere videreuddannede hun sig som akupunktør og flyttede til større lokaler på Østergade 1 i Skælskør, hvorfra hun stadigvæk driver MASU Massage.

- Jeg startede midt i en krisetid, og der var langt imellem behandlingerne, men nu har jeg fuld kalender og glade kunder. Jeg glædes ved at kunne gøre en forskel for andre, hjælpe med at fjerne smerter og holde problematikker væk med vedligeholdelse. Jeg nyder også at lytte til kunderne, og er glad for at kunne give noget af mig selv hver dag, siger Tenna Hougaard.

10 år fejres

I dag samarbejder Tenna med Nina, der er zoneterapeut, og som behandler hver anden tirsdag og med Dannie der masserer fredage og lørdage.

De første 10 år med egen klinik skal naturligvis fejres. Derfor inviterer Tenna til 10-års jubilæum fredag den 6.december fra kl. 12-15 på Østergade 1, hvor der vil være kagebuffet, kaffe/the og bobler. Der er desuden 50 balloner med rabatmærker i, så gæsterne kan være heldige at gå hjem med 10-100% rabat på næste behandling.

- Jeg elsker mit arbejde. Jeg ved, at det er hårdt fysisk, og at jeg højst sandsynligt vil blive slidt, så jeg vil fejre mine 10 år, for man ved jo aldrig, hvor længe jeg kan blive ved. For at citere Oliver Wendell Holmes: 'ethvert job er af betydning, når det udføres med betydning'.