Klik og se annoncen

Butik: Det er et spring ind i en helt anden verden Brian van Wyk tager, når han mandag den 15. august åbner Wilderness Outdoor på Teilmanns Allé 1 i Korsør. Iværksætteren har arbejdet i forsvaret i mange år og har rejst og opholdt sig i flere steder i verden gennem Nato.

Men nu er tiden inde til at være lidt mere hjemme hos familien og livet i det fri ligger ikke Korsørmanden fjernt. Hans kone stammer oprindelig fra Namibia, Afrika og her har familien i mange år dyrket safari og arrangeret jagtrejser for andre. Og så nyder de alt, hvad der har med dyr og natur at gøre, også herhjemme.

Samarbejde med DLG

Wilderness Outdoor bliver en forretning med Pinewood beklædning til jagt-, lystfisker-, outdoorfolket, et bredt udvalg af fiskegrej - både til den seriøse lystfisker og nybegynderen - samt foder og tilbehør til hunde, heste og ryttere.

Derudover har Brian van Wyk indgået en aftale med DLG, så han kan tilbyde en del af Land & Fritids produkter i forretningen på lige vilkår med DLGs egne butikker.

Til lystfiskerne bliver der desuden et udvalg af agn, bl.a. levende børsteorm og sandorm samt frossen tobis, skalrejer og sildestykker.

'Sortimentet vil blive udvidet på sigt. Jeg vil lytte meget til kunderne, til hvad de ønsker,' siger Brian van Wyk.

Lokalerne bliver indrettet, så der bliver plads til at afholde temaaftener, primært i løbet af efterår og vinter. Det kan være alt fra en safariaften, en introduktion til jagtrejser eller et foredrag om lystfiskeri. Brian van Wyk er i den forbindelse meget interesseret i et samarbejde med de lokale jagt- og lystfiskerforeninger om øvrige tiltag.

Værner om lokalområdet

Brian van Wyk glæder sig meget til at åbne Wilderness Outdoor og lægger ikke skjul på, at ønskeplaceringen for butikken netop er her i det tidligere Land & Fritid i Korsør, hvor der er parkering ved døren og mange lystfiskerne kaster ofte snøren i vandet lige ude på den anden side af hegnet.

'Jeg værner meget om mit lokalområde,' lyder det fra butiksindehaveren, hvis hjerte banker for Korsør.

Allerede inden åbningen har Brian van Wyk da også fået mange positive tilkendegivelser på åbningen af Wilderness Outdoor. Udover Brian selv vil hans kone være at finde i forretningen samt en deltidsansat, der har speciale indenfor heste og udstyr til samme.

Wilderness Outdoor åbner som nævnt mandag den 15. august med en række gode tilbud. Mellem kl. 11 og 13 er der reception for at markere åbningen officielt.

Herefter vil butikken være åben kl. 9-17 på hverdage samt kl. 9-13 lørdage.