Klik og se annoncen

Fodboldskole: Der bliver masser af muligheder for at træne både teknik og tempo, når Vemmelev i uge 27 og FC Storebælt i uge 31/32 afholder fodboldskole. Tilmeldingen er åben, og det er med at være vaks på tasterne, hvis man vil sikre sine børn en plads. Skal dit barn være sikker på en plads, skal tilmeldingen ske senest 2. juni.

Dygtige instruktører står bag øvelserne

I 2019 er det den fuldtidsbeskæftiget børnetræner, Carsten Dohm, som står bag øvelserne. Derudover er der et specielt øvelseskatalog til de yngste på fodboldskolen, som Thomas Elmar har konstrueret.

'Alle fodboldskoletrænerne deltager før fodboldskolerne på obligatorisk kursus i Vemmelev hos netop Carsten Dohm og Thomas Elmar, så fodboldskoletrænerne er klædt på til at servere spændende fodboldøvelser for deltagerne', siger Christian Sloth, der er idrætskonsulent hos DGI.

Stigende interesse for at være med på DGI Fodboldskole

Der er en stigende interesse for at afholde samt deltage på DGI Fodboldskoler. Det kan der være mange årsager til, men det vi blandt andet hører er, at det klubberne lægger vægt på er, at vi giver plads til, at den enkelte klub former fodboldskolen, så den passer til lige netop den dem og deres nærmiljø. Det tror vi også på, giver det bedste udgangspunkt for den gode oplevelse for både arrangører og deltagere', siger Christian Sloth.

Alle kan være med

Fodboldskolen er organiseret og ledet af kvalificerede trænere og hjælpetrænere fra klubben, og det er deres fornemmeste opgave at sørge for, at alle deltagerne kan være med - både øvede og ikke øvede. DGI's Fodboldskoler er nemlig åbne for alle i alderen 7-14 år, både rutinerede og nybegyndere inden for fodboldens verden.

Der er tilmelding via dgi.dk eller fcstorebaelt.dk