Klik og se annoncen

Korsør: Søndag den 11. november klokken 16 er der argentinsk tango og sydamerikansk musik på programmet, når duoen BuchholzStensgaardTANGO giver koncert i Tårnborg kirke.

Her spiller de den smukke klassiske tangomusik af Carlos Gardel, som man ofte forbinder med tangomusik, men de spiller også nyere tangomusik af Astor Piazolla. Her kan nævnes klassikere som Libertango og Adios Nonino, som begge er energifyldte og inderligt smukke. Koncerten byder også på musik af Ariel Ramirez og andre sydamerikanske kompositioner, arrangeret for harmonika og marimba. Blandt andet musik af den brasilianske harmonikavirtuos Sivuca.

Harmonikavirtuos Ib Buchholz har gennem mange år været en ledende skikkelse og underviser ved Nordjysk Musikkonservatorium.

Han er kendt fra man- ge musikalske sammen- hænge, lige fra De Gyldne Løver til Aalborg Symfoniorkester.

Kai Stengaard, international kendt marimbasolist, har indspillet seks CD'er og komponeret mange stykker for solomarimba, som spilles af marimbaister verden over. Kai Stengaard har turneret i USA, Mexico, Argentina, Chile, Taiwan, Japan og EU, hvor han har givet koncerter og masterclasses. Han er kendt for at have udviklet en speciel spilleteknik, hvor han spiller med seks køller.