Klik og se annoncen

Inden lørdagens sidste afdeling af Sjællandsmesterskabet for HU14 havde VK Vestsjælland skabt sig et godt udgangspunkt med 6 sejre i 6 kampe. Kravet var én sejr mere i en af de to sidste kamp og så ville SM-guldet være hjemme.

Første kamp mod Farum-Holte startede fantastisk for VKV, der vandt med 25-10. Så vendte kampen og Farum-Holte vandt 2. sæt med 18-25. Tredje og afgørende sæt blev utrolig spændende, hvor VKV havde ryggen mod muren ved 12-14. Men så satte Oliver Bassøe tre skarpe server, som banede vejen for en sejr på 16-14. Der kom Sjællandsmesterkskabet i hus og jublen var naturligvis stor oven på den meget spændende kamp.

LÆS OGSÅ: Så er der bordtennis for seniorer

Dagens sidste kamp mod Rødovre/Ishøj havde således ingen resultatmæssig betydning, men drengene formåede igen at levere en sejr og dermed gå ubesejret gennem Sjællandsmesterskabet.

Holdet satte endnu en tyk streg under, at herreungdommen blomstrer i VK Vestsjælland. De seneste 4 år er det blevet til guld i HU14 til SM, men hvor det faktisk blev til sølv de to år før det. Altså er det nu 6. år i træk, at der vindes enten guld eller sølv i HU14 til SM.

LÆS OGSÅ: Stort svømmestævne i Korsør

DU14 kvalificerede sig til DM i Teen2

Mens drengene spillede sig til medaljer i Gentofte, var tre piger fra VKV til DM-kvalifikation i Buddinge. Der deltog i det såkaldte Teen 2, som er for tre spillere på en badmintonbane. Her lykkedes det flot at vinde de fire første puljekampe, hvilket gav en plads i semifinalen.

Desværre tabte holdet efterfølgende de to næste kampe og måtte tage til takke med en 4. plads. Men smilene var fortsat meget store efter stævnet, da netop en 4. plads gav en plads til DM. Relativt set var det måske egentlig en endnu større præstation, at VK Vestsjællands tre piger blev nummer 4 til DM-kvalifikationen i Teen 2, end at drengene vandt HU14. Så klubben er virkelig stolte af begge hold.

Begge hold ser nu frem til DM, som afvikles i Middelfart d. 21.-22. april.