Klik og se annoncen

Af Vagn Ryager

Korsør: Det er ikke hver dag, at udvidelse af en detailforretning i Korsør kan annonceres. Ikke desto mindre er det tilfældet med Golf Shop Korsør på Ørnumvej 8, beliggende lige ved golfklubbens klubhus og som nærmeste nabo til Comwell Korsør.

Golfshoppen åbnede i 2013, men forløbet gennem de seneste fem år pegede mere og mere på nødvendigheden af en udvidelse af lokalerne, da efterspørgslen var stadig stigende. Med udvidelsen er shoppen nu i alt på 170 kvadratmeter, hvilket samtidig giver muligheder for en bedre præsentation af forretningens store vareudbud.

Ikke kun for golffolket

Indehaver af shoppen er Tina Alexia Munck og hun understreger, at vist er der masser af golfudstyr i form af 'hardware' som køller, jern og andet udstyr, der naturligt hører sig til faget, men ikke mindst er der masser af lækkert og praktisk tøj, der bestemt ikke kun er for golfspillere, men i lige så høj grad til almindeligt brug for alle. Oven i købet er det lækre kvaliteter.

Til sommeren lækre sweatshirts og andre bluser- og der er både til damer og herrer i det store udvalg fra f.eks. Brax, Rönisch og Callaway.

Til efteråret er der smarte kvalitetsjakker og trøjer, og der er også et godt udvalg i juniorstørrelser.

Golfshoppen kan glæde sig over kunder - udover Korsør - også fra Sorø, Slagelse, Næstved, Kalundborg og Høng m.v.

I fredags var forretningen vært ved en velbesøgt reception i anledning af udvidelsen.

Den 8. november har Korsør City arrangeret et større modeshow i Kulturhuset i Korsør. Her deltager også Golf Shop Korsør.