Klik og se annoncen

Af Mette Juhl

Erhverv: 'Jeg vil ikke sidde om ti år og tænke: 'Det skulle jeg have gjort'.'

Mia Stenbjerg var faktisk ikke ret meget i tvivl, da hun for godt et år siden fik en idé, der er spirede og nu er sprunget ud i form af webshoppen Baby2Care. Med 20 års erfaring fra Bestseller koncernen i bagagen og en kort afstikker til ejendomsmæglerbranchen, måtte det afprøves om vingerne kunne bære som iværksætter.

Resultatet er virksomheden Baby2Care, der tilbyder alt hvad der skal bruges, når man står og skal holde et babyshower eller en barnedåb. I en og samme webshop.

Egne erfaringer gav idéen

Udover en lang række produkter, der kan bestilles enkeltvis, har Mia Stenbjerg bygget sin forretning op omkring tre pakkeløsninger; guld-, sølv- og bronzepakken, der gør det endnu nemmere at være festarrangør.

'Jeg fik idéen, da jeg selv stod og skulle holde barnedåb. Jeg havde svært ved at finde tingene, det krævede meget tid,' fortæller Mia Stenbjerg.

Tid er ikke det man har alt for meget af, når man står med en lille ny i familien. Derfor har det helt fra start været Mia Stenbjerg magtpåliggende, at få samlet alt tænkeligt indenfor barnedåb og babyshower et sted. Nye idéer og flere produkter kommer løbende til.

Netop de mange år fra butiksbranchen var en god ballast, da der skulle forhandles med leverandører. Det har bl.a. sikret at Baby2Care som den eneste webshop herhjemme kan tilbyde hele Lillys kollektion af dåbskjoler og tilbehør.

Og at Mia Stenbjerg tænker nuanceret viser sig bl.a. i, at hun på sin webside giver inspiration til borddækning i hele otte farvekombinationer til både drenge og piger.

Taknemmelig for god start

Projektet gik i luften den 7/7-2017 efter et grundigt forarbejde med iværksætterkursus og oprettelsen af webshoppen.

'Jeg er kommet rigtig godt fra start. Jeg er meget taknemmelig, det er jo blevet mit lille hjertebarn,' siger Mia Stenbjerg og skynder sig grinende at tilføje at sønnen Noah på halvandet år dog naturligvis stadig kommer i første række.

Lysten og viljen til at få iværksættereventyret til at lykkes, lyser ud af Mia Stenbjerg, 'Jeg elsker hver eneste morgen jeg står op. Jeg glæder mig til at komme i gang med at arbejde.'

Særligt service er et vigtigt nøgleord for Mia Stenbjerg, der gør meget ud af hver eneste ordre, lige fra en smuk indpakning, en lille personlig hilsen med varen og til hurtig levering.

Kunder fra hele landet har allerede fundet Baby2Care, men den nyslåede iværksætter arbejder hele tiden benhårdt med markedsføringen, vel vidende, at man ikke kommer sovende til en succes.

'Man skal have is i maven, men jeg har en god mavefornemmelse omkring det,' slutter Mia Stenbjerg.