Klik og se annoncen

Af Lene H. Augustsen

Ansættelse:Fremadrettet ser det hele lige lidt grønnere ud i frugt- og grøntafdelingen i Føtex Korsør. En 'gammel' kending med grønne fingre er nemlig vendt tilbage til varehuset. Thomas Nissen er uddannet grønthandler i selv samme afdeling, som han skal stå i spidsen for, og varehuschef, Lasse Storm Hansen glæder sig over at have fået Thomas tilbage i personalegruppen.

- Det var faktisk mig, der i 2007 ansatte Thomas som elev. Da jeg kom tilbage Føtex Korsør og fik at vide, at der ikke var nogen grønthandler, blev jeg lidt ærgerlig, men kort efter hørte jeg, at Thomas havde søgt, og det blev jeg virkelig glad for. Thomas er meget meget dygtig, og så er han fra Korsør, hvilket passer godt ind i Føtex' strategi om at blive endnu mere lokal. Jeg er sikker på, at kunderne vil kunne mærke at vores frugt- og grøntafdeling lige får et nyk opad, siger Lasse Storm Hansen.

Tilbage til det lokale

Faktisk er det tredje gang, at Thomas Nissen er at finde i varehuset i Korsør, og selv siger han, at der bare er noget særligt ved at arbejde i hjembyen.

- Jeg kan mærke, at jeg gerne vil tilbage til det lokale, og sådan har det været hver gang. Her kender jeg rigtig mange af kunderne i forvejen, og jeg synes, at personalegruppen er lidt som en familie. Det betyder personligt meget for mig, og derfor er jeg rigtig glad for at starte igen.

Nye tiltag på vej

Thomas Nissen er at finde i afdelingen fra den 3. februar, og han forventer, at der ret hurtigt vil komme nogle nye tiltag, når han kommer i gang.

- Lasse og jeg har allerede talt om, at vi vil lege lidt mere med nogle af de varer, der måske normalt ikke er så populære. Der er mange spændende grøntsager og frugter, som de fleste bare ikke kender eller ved, hvordan man bruger. Det vil vi prøve at skubbe til, blandt andet ved smagsprøver og gode ideer til tilberedningen. Det må gerne være en ny oplevelse for kunderne at handle her, og så kan vi fx op til weekenden sætte ekstra fokus på nogle specialiteter. Jeg er sikker på, at det bliver rigtig godt, og jeg glæder mig til at give kunderne en oplevelse der både kan smages og inspirere, siger Thomas Nissen.