Klik og se annoncen

Af Lene H. Augustsen

Skælskør-Korsør: For de fleste af os er det med at gå til tandlæge ikke noget, vi glæder os til. Derfor kan det også være frustrerende, hvis ens faste tandlæge lukker sin praksis.

Den situation var der en del, der stod i, da tandlæge Susanne Vinther stoppede i Skælskør. Heldigvis har hun lavet en aftale med TandlægeHuset i Korsør, hvor tandlægerne Rikke Sofie Jørgensen, Aysun Hayta, Shanti Rani Digebjerg og Niels Peter Juul, sammen med et stærkt team af klinikassistenter, er klar til at tage godt imod hendes patienter.

- Vi er opmærksomme på, at det kan være svært at skifte tandlæge. Det handler om tillid. Vi er klar med et smil, en god og tryg stemning og selvfølgelig dygtige medarbejdere. Vi laver alle typer af behandlinger, og vi gør meget ud af, at have god tid til behandlingerne og patienterne, siger tandlæge Rikke Sofie Jørgensen.

Plads til flere

En stor del af de faste patienter Susanne Vinther havde, har fået direkte besked om overdragelsen via telefon, og resten har modtaget et brev.

-Det er vores oplevelse, at de fleste ser positivt på, at de overdrages til os. Vi tager os af det, så man ikke selv behøver at forholde sig til det. Vi er et større tandlægehus med flere tandlæger, derfor holder vi for eksempel ikke ferielukket. Her er altid åbent i hverdagen hele året rundt. At vi er fire tandlæger, betyder også, at vi har plads til flere patienter. Vi har mange faste, men der er stadigvæk åbent for patienttilgang, så alle er velkomne, siger Shanti Rani Digebjerg.