Klik og se annoncen

Korsør: Den kommer lige efter de andre, men egentlig er picnickoncerten i Korsør på tirsdag den 14. august en ekstra en af slagsen. I forbindelse med 'Sommer på Fæstningen' var der lidt ekstra penge i posen til picnicpigerne, og dem har de valgt at bruge på at hente partybandet Sweethearts til byen.

'Åbn jeres hjerter, glem det grå og triste - lad hverdagen fare' var sloganet på Sweethearts allerførste udgivelse 'Lyk'lig i en verden af musik' der udkom i 1992. De platinsælgende albums 'Lad hele verden danse', 'Sikken en fest', 'Sikken en julefest' m.fl. har for længst etableret Sweethearts som et af Danmarks mest populære festorkestre.

Med det farverige multitalent Pernille Højmark i front, har Sweethearts igennem 27 år tilført musikbranchen et gran salt og bevist at folkelighed og livsglæde ikke er forbeholdt den lavest mulige fællesnævner. Igennem 8 cd'er og mere end 1500 live jobs, har Sweethearts givet publikum en mulighed for at slippe den indre festtrold løs i alle regnbuens farver, og bandet formår igen og igen at efterlade publikum med en fornemmelse af at have fået mere end de kom efter.

Sweethearts består af Pernille Højmark i front, Kim Kidholm på base, Bo Bistrup på guitar, Peter Michael på keyboard og Holger Kølle på trommer.

Så fat endnu engang picnicstolen eller tæppet og kom til et brag af en koncert, hvor der helt sikkert også bliver mulighed for at få rørt stemmebåndene. Har gryden ikke været i kog før, så kommer den det nu.

Der kan købes mad og kolde drikkevarer til favorable priser, og det hele går løs fra kl. 18.30 med fri adgang for alle, som sædvanlig.