Klik og se annoncen

Workshop: Der var fuldt hus i sidste uge, hvor 43 virksomheder havde tilmeldt sig en workshop, hvor de skulle lære at lave grafisk materiale til sociale medier ved brug af gratis-softwaren Canva.

Workshoppen var en del af konceptet Digitale Torsdage, der er et samarbejdsprojekt mellem Slagelse Erhvervscenter, kommunikationsbureauet Kom,ma og erhvervsforeningerne i Slagelse, Korsør og Skælskør. Denne gang var mødestedet Glasværket i Korsør, men de Digitale Torsdage afholdes på skift i de tre byer.

Slagelse Erhvervscenter fortæller, at Digitale Torsdage er et meget populært tilbud, og at deltagerne roser emnevalgene og undervisningen.

Formålet med de forskellige workshops er at fremme forståelsen af den digitale verden set fra et salgs- og marketingsperspektiv samt hjælpe virksomhederne med en hands on tilgang til de udfordringer, der kan være med den digitale kommunikation.

Konkret viden med hjem

En af deltagerne på den seneste workshop var Christian Berthelsen fra den nystartede virksomhed, GreenGHOST, og han var meget tilfreds med det, han fik med hjem.

- Jeg synes, det har været rigtig godt, vi fik meget ud af denne formiddag. Vi fik noget konkret viden, vi kan bruge med det samme i vores nyopstartede virksomhed. Vi satser på at lave meget digital markedsføring på Facebook og Instagram, og det er ikke min stærke side at lave kreative grafiske indslag. Så det var direkte brugbart for mig. Vi har også kigget på andre af de emner, der er på Digitale Torsdage, og de er alle sammen rigtig spændende og relevante.

Næste gang der afholdes digital workshop er den 28. februar i Slagelse, hvor emnet er 'præsentationer der sælger'.

Tilmeldingen sker via Slagelse Erhvervscenters hjemmeside.