Klik og se annoncen

Af Vagn Ryager

Store arrangementer kan sagtens finde sted i Korsør. Det seneste af slagsen blev afviklet over weekendens to dage, hvor i alt 350 svømmere dystede ved stævnet. Svømmerne var i alderen 7 til 21 år og foruden SVØM Korsør deltog i stævnet svømmere fra Ringsted, Odsherred, Tåstrup, Triton Ballerup, Næstved, Herlufsholm, Dragsholm, Stevns, Vordingborg, Værløse og Slagelse.

Et meget stort arrangement, der havde krævet masser af arbejde for at få logistik, forplejning og overnatning m.v. på plads. Igen drevet frem af passionerede frivillige. Én ting er, at kommunens siddende borgmester med glæde kan byde velkommen til endnu et super arrangement i Korsør - noget andet er, at kommunen nok ikke bør satse på, at det nok er frivillige indenfor alle områder der får tingene til at fungere. Der skal også kommunale -borgerkroner - til at få aktiviteterne til at fungere.
Svømmehallen - også de tørre områder - var fyldt op med ledere, officials og masser af andre interesserede. At komme udefra og ind i halområdet er nærmest som at komme i et mindre dampbad, og det tager uendelig tid inden briller og kameralinse igen er nogenlunde funktionsdygtige.

LÆS OGSÅ: Så er der bordtennis for seniorer

Der er god og sommetider intens stemning ved et så stort svømmestævne, hvor alle resultater kan følges på store tavler og resultaterne måles i brøkdele af sekunder.

LÆS OGSÅ: Unge volleyspillere tog guld ved Sjællandsmesterskaberne