Klik og se annoncen

Modeshow: Der er i den grad lagt op til en festlig aften i Korsør Kulturhus, når en lang række lokale forretninger tirsdag d. 14. maj kl. 19.00 slår dørene op for en aften med alt det nyeste tøj til forår og sommer, samt en humoristisk peptalk med Michael Svendsen.

Michael Svendsen er en humoristisk og energisk foredragsholder, med forandring, humor og glæde på dagsordenen. Et foredrag fyldt med godt humør, musik og lærerige anekdoter.

Michael Svendsen blev i 1982, og som kun 18-årig blev han den yngste konservatoriestuderende slagtøjsspiller i Danmark og levede længe som professionel musiker. Et erhverv, hvor man træner meget på egen hånd og plejer egne interesser. Vejen drejede dog skarpt, og han blev tvunget til at foretage et markant karriereskifte og blev først guide og steward ved Spies Rejser. Den lange rejse har lært Michael at være forandringsparat og tage et medansvar, både i arbejdslivet og i sit eget private liv.

Aftenens udstillere er Matas, MMT-Group, Golf Shop Korsør, Profil Optik, Woman, Grønlund, Din Tøjmand Jimmi, FemaleDluxe samt Føtex og Hair by B.

Bobler og sandwich

Aftenen indledes med velkomst med sandwich fra Madam Bagger og et glas bobler fra Søberg Vin. I pausen mellem de to afdelinger af modeshowet er der kaffe og kransekage, og aftenen sluttes med lodtrækning om flotte præmeir fra byens bytikker.

Billetsalg hos Jimmi - din tøjmand i havnearkadern eog Female D'Luxe i Nygade. Billetter kan også bestilles på Korsør City's facebook-side og på Korsør Kulturhus' hjemmeside.

Arrangør er Korsør City.