Klik og se annoncen

Af John Hansen

Idrætsstøtte: Flere foreninger i storkommunen, medlemmer af Sports Team Slagelse, har igen fået kærkommen økonomisk støtte fra STS-bestyrelsen.

Formand Jørn C. Nielsen uddelte torsdag aften i Antvorskovhallen ca. 300.000 kroner, som efterårets bidrag til nogle af de gode initiativer, mere trænerhjælp etc.

Jürgensen berettede...

Og så havde STS på støtteaftenen fået arrangeret et interessant foredrag med golfcoach og fhv. pro golfspiller Michael Jürgensen - med tilknytning til Korsør Golf Klub.

MJ gav gode tips til den rigtige forberedelse - og han har hele 13 år spillet på Korsørs divisionshold og deltaget i Challenge-turneringer internationalt.

'Og faktisk startede jeg først som 15-årig. Jeg kom fra tennis,' røbede Jürgensen også overfor de 85, der lyttede i salen.

Team Skælskør i top

Og blandt de belønnede idrætsklubber og foreninger var denne gang bestemt også flere fra Skælskør og Korsør.

Således modtog TS, Team Skælskør - Slagelse Kommune, hele 100.000 kroner til at gøre sig endnu bedre i toppen af dansk badminton.

Senest har vi jo også på VDonline og i vore ugeaviser kunnet berette om den flotte TS-sejr 4-2 over de danske holdmestre fra Skovshoved.

Ros fra en badmintonmand...

Jørn C. Nielsen formulerede det bl.a. sådan: 'Holdet i elitedivisionen har haft imponerende placeringer de seneste 10 år, og holdet har vundet medaljer hvert eneste år - meget flot...

Flere af jeres spillere har også i de individuelle turneringer på internationalt plan opnåede fornemme resultater.

For nylig nåede Line Kjærsfeldt finalen i Taiwan Open og Kim Astrup med makkeren Anders Skaarup vandt i sidste måned en af de største turninger China Open.'

Sammenhold

STS-formanden videre: 'På holdet har I altid formået via et godt holdsammenhold at lave nogle teamresultater som har levet mere end op til forventningerne.

I har derudover en stor lokal opbakning og de støtter jer i særlig grad til hjemmekampene I Skælskør Hallen

For at støtte og fastholde den fortsatte udvikling har Sports Team Slagelse valgt at støtte til trænerindsatsen med 100.000 kroner.'

Golfsport fik midler

Jørn C. Nielsen: 'Det er ikke alle sportsgrene, hvor det er godt at have et lille handicap - men det er det, når vi taler om golf.

Spillerne i Korsør Golfklub har igennem de senere år virkelig fået vores lokale golf på elitetavlen - og elitedelen sker i Golfteam Storebælt.

Både herreholdet og dameholdet er godt på vej og ligger begge I 1. division.

Støtter talenterne

Golfteam Storebælt har formået at understøtte talenterne, og det har givet genlyd i Dansk Golf Union.

Og I har flere talenter på vej bla. Julius Køhler som pt. er landets trediebedste U 12 spiller.

Over de seneste sæsoner har klubben haft 5 forskellige spillere indeover relevante landshold, og i Danmark er det kun overgået af Hillerød Golfklub.

Til at udvikle talenterne yderligere - har vi i STS-bestyrelsen valgt at støtte med bidrag til træner til elite- og talentudvikling af junior- og ungdomsafdelingen med 40.000 kroner.'

Talenter i VKV

Volleyklubben Vestsjælland har vi også her i aviserne omtalt meget på det seneste. Og med god grund.

Og til VKV, med primært hjemsted i Korsørhallen, var der aftenens næststørste støttebeløb på hele 85.000 kroner.

Argumentationen følger her: 'Via flot talentarbejde har VKV formået at sikre oprykning til volleyligaen for damer i sidste sæson. Og herrerne fastholdt pladsen i volleyligaen.

Derudover har klubben haft spillere ind over bade ungdomslandshold, men også A-landsholdet.

Et flot eksempel...

Klubben er et eksempel på en flot udvikling med en fasttømret kluborganisation, som har formået at holde begge ben på jorden og fastholde et sundt og socialt sprudlende klubliv. Flot.

Derudover har begge ligahold spillet sig i pokalkvartfinalen, og vi krydser fingre for fortsat deltagelse, selvom lodtrækningen ikke ser nem ud...

For at understøtte den flotte udvikling, har vi i bestyrelsen valgt at yde støtte til klubbens head coach og til trænerudgifter til de 2 hold,' påpegede Jørn C. Nielsen.

På en dejlig aften, hvor også andre foreninger fik gode, tiltrængte extra-midler i en ofte ganske svær tid:

Slagelse Ride Klub (20.000 kroner), Slagelse Atletik Klub Delta (25.000 kroner) og Slagelse Hockey Klub (30.000 kr.). Mere om dette i en senere artikel...