Klik og se annoncen

Kvindekamp: Under overskriften â??Kvindekamp er OGSÅ klimakamp â?? har fire talere meldt deres ankomst til 8. marts-arrangementet i det Røde Pakhus i Skælskør. Fire stærke kvinder fortæller om deres bud på ligestillingen og vores fælles kamp for en fremtid på denne klode, oplyser Helene Gerup.

- Det lokale bud står byrådsmedlem Anne Bjergvang for, indvalgt i Slagelse Byråd for Socialdemokratiet. Der kommer to landspolitiske talere:

Linda Havanna Hansen (Enhl. FT kandidat)

Karina Rohr Sørensen (Folk.Bevægelsen mod EU-kandidat)

Den lokale vinkel deles med en repræsentant fra Bydelsmødrene, som fortæller om gruppens arbejde i Slagelse

Fra det midtsjællandske har AffaldsImperiet takket ja til invitationen om at fortælle om genbrug og spild på Roskilde Festivalen, og deltagerne kan få et indblik i det enorme ressourcespild, når pladserne efterlades med tonsvis af forladte telte og luftmadrasser.

Deltagerne vil i aftenens løb kunne være med til at flette et kunstværk af disse telt-rester i en workshop, som vil foregå undervejs.

Og når man taler om kunst, skal det ikke glemmes, at endnu en Omø-kunstner har gjort dette års 8. marts arrangement til en lokal stjerneparade.

Dette års plakat er skabt af billedkunstneren Eta Albihn fra Omø. Hun er â??næsten' nabo til Pia Raug, som leverer en af hendes helt personlige solo-optrædender denne aften.

Ud over talere, musik, fælleskunst og sang vil der være mulighed for at købe øl, vand og vin, the, kaffe og kage til meget rimelige priser.

Billetbestilling sker på www.ehlslagelse.nemtilmeld.dk De resterende billetter sælges i døren.