Klik og se annoncen

Korsør: Søndag den 17. september præsenterer Korsør Koncerterne igen en spændende koncert i Kongegaardens koncertsal. Denne gang med trioen Kruse - Slaatto - Bjørkøe.

Disse tre fremragende musikere, som alle hører til nogle af landets ypperste solister, er gået sammen i en trio med et repertoire bestående af både noget af det skønneste klassiske kammermusik (Mozart og Schumann), værker fra forrige århundrede af Bruch og Kurtag samt helt nye værker.

Christina Bjørkøe er pianist og docent ved Syddansk Musikkonservatorium. Hun begyndte at spille klaver som 5-årig og er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Anne Øland. Christina Bjørkøe har dyrket omfattende koncertvirksomhed i det klassiske repertoire i Danmark og i udlandet, både som solist og kammermusiker og har modtaget utallige priser. Hun vakte stor opmærksomhed med sin indspilning af Carl Nielsens samlede klaverværker på to CD'er i 2008.

Anette Slaatto er bratschist og er født i Stuttgart i Tyskland, hvor hun er uddannet på violin og bratsch. Hun flyttede til Danmark i 1984, hvor hun var medlem af DR symfoniorkester frem til 1999. Herefter har hun haft en stor solo og kammermusik karriere og har uropført mange værker tilegnet hende både i Danmark og i udlandet.

John Kruse er førsteklarinettist i Det Kongelige Kapel, hvor han blev ansat i 2005 efter 16 år som førsteklarinettist i Odense Symfoniorkester. John Kruse, som har modtaget Gade-legatet, er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium og på konservatoriet i Paris. Han har indspillet adskillige CD'er, bl.a. ny dansk musik for klarinet og senest Mozarts og Carl Nielsens koncerter for klarinet og orkester. John kruse har siddet i juryen ved de første tre udgaver af Carl Nielsen Internationale Klarinet Konkurrence.

Koncerten starter kl. 15.00. Billetter kan købes via Place2book på Kongegaardens hjemmeside www.kongegaarden.dk. Evt. usolgte billetter kan købes ved indgangen fra en time før koncerten.

Kongegaarden er fortsat under restaurering, men koncertsalen er heldigvis intakt, hvorimod kunstnerfriboligen må anvendes som 'pausebar'.