Klik og se annoncen

Af Lene H. AugustsenFoto: Privat

Underholdning: I øjeblikket er der juletravlhed hos Restaurant Sommerlyst, og forberedelserne til det store juleshow den 13. og 14. december er i fuld gang.

Det er dog ikke det eneste der er i støbeskeen. Forpagter og kok, Jesper Jensen har nemlig indgået et samarbejde med den ene af skuespillerne fra 'Juleshowet 2019', Lukas Birch, der fremadrettet skal være kunstnerisk leder på Sommerlyst. - Der skal være masser af underholdning fremover. Vi kan vel næsten kalde det en underholdningskro. Jesper elsker selv, når der sker noget, og det vil han gerne dele med Korsør. Sommerlyst Jagtkro er jo en lille perle, og det passer godt til stedet at lave arrangementer med underholdning, siger Lukas Birch.

Gang i julestemningen

Det første arrangement som Lukas var med til at søsætte, var en aften med Kirsten Siggaard, der blev afholdt i slutningen af oktober. Nu gælder det så juleshowet, hvor der bliver lovet gode grin, musik og lækker mad. Det er revykongen, Jan Schou der er på scenen sammen med Anne Karin Broberg og Lukas Birch.

- Det er et godt koncept der nok skal få gang i julestemningen. Jesper sørger for en lækker julebuffet, og vi leverer underholdningen, siger Lukas Birch, der allerede er i gang med at planlægge kendte og nye arrangementer i 2020.

- Der kommer selvfølgelig Korsør Revy igen til februar med Anne Karin, mig selv og Christian Berg på scenen. Christian blev faktisk årets revykomponist ved Revyernes Revy i år, så det samarbejde glæder vi os meget til. Der kommer også et sangarrangement med Anne Karin og Anette Oxenbøll (tidligere bakkesangerinde. red.). Derudover vil vi lave nogle Sommerlyst Saloner, hvor vi blandt andre får besøg af Farshad Kholghi og Benjamin Lundberg. Vi har mange gode ideer, så vi håber, at det er noget borgerne i Korsør og omegn vil bakke op om.

Der kan læses mere om arrangementerne på restaurant-sommerlyst.dk, hvor der også kan købes billetter til 'Juleshowet 2019'.