Klik og se annoncen

Modeshow: Samtlige af de ni lokale medvirkende forretninger havde virkelig lagt sig i selen med godter og overraskelser i posen da 'alt det nye' blev fremvist på flotteste vis på den ti meter lange catwalk.

Her fik de mange publikummer inspiration til forkælelsesgaver, og de fik set de sidste nye trends inden for mode og fritidstøj, briller, frisure, tasker samt alt det nye inden for hudpleje og meget mere.

I pauserne blev der hygget og nydt boblevin fra Søberg Vin, Sandwich fra Madam Bagger, Kaffe fra Grønlund og lækkerier fra Toms Bageri i de indlagte pauser.

Aftenen sluttede af med en stor lodtrækning om mange flotte gaver som de medvirkende butikker havde doneret samt udleveret værdikuponer under mottoet 'Vi elsker Korsør - derfor handler vi lokalt'.

Efterfølgende var der stor tak til Korsør City og Korsør Erhvervsforening samt samarbejdspartnerne Søberg Vin, Madam Bagger, Toms Bageri og Grønlun, de mange fremmødte publikummer og endeligt også en stor tak til Rene Andersen fra Nærradio Korsør der igen flot formåede at lede publikum igennem denne festlige og farverige aften.