Klik og se annoncen

Solens Plads var et trækplaster

Boder på gader og stræder, gode tilbud i butikkerne og hos restaurationerne samt aktiviteter for børn.
Det hele var gjort klar til en traditionel cityevening i Korsør, og vejret nåede også at tilsmile korsoranerne denne fredag. De grå skyer forsvandt, og solen fik lov til at sætte sit præg på aftenen.
- Det gik rigtig godt. Vi ville gerne have haft flere gæster, men en hurtig rundspørge hos butikkerne dagen efter viste, at de var glade for aftenen og havde haft et fint salg. Det virkede også til, at folk hyggede sig, og restaurationerne var fyldt godt op, siger Jørn-Ole Didriksen der er koordinator for Korsør Bykontor.

Han fremhævede aktiviteterne på Solens Plads, hvor der i anledning af cityevening var stillet skaterramper og andre redskaber op. De var senest i brug ved Gadeidrættens Dag weekenden før, hvor de også var en stor succes. - Det er godt at se, at Solens Plads bliver brugt, som et sted man samles. Det var det, den var tænkt til, og der var aktivitet hele aftenen.

Picnic-pige blev Årets Korsørhjerte
Cityevening var også aftenen, hvor Årets Korsørhjerte blev udnævnt. Der havde været mange nominerede, men én kvinde gik igen i flere af de indsendte nomineringer. Det var formand og kontaktperson for Picnickoncerterne i Korsør, Henny B. Jacobsen, der må siges at leve op til retningslinjerne for udnævnelsen:
”Titlen tildeles en af byens ildsjæle, der gør hverdagen lettere for andre, og som er klar med en hjælpende hånd. En person der træder til, når der er en opgave, der skal løses – og endda uden man behøver at spørge.”

Planlægningen i fuld gang
Til trods for at boderne kun lige er taget ned efter fredagens arrangement, er Jørn-Ole Didriksen, sammen med de øvrige arrangører, allerede i gang med at planlægge den næste cityevening, der er den 23. august.
- Det bliver helt specielt. Der sker så meget i byen i de dage med Maritime Kulturdage og PostNord Danmark Rundt, der har start fra byen. Det bliver en helt ny måde at åbne Korsør op på, og jeg er sikker på, det vil trække mange til.