Klik og se annoncen

Kundeaften: Har du nogensinde tænkt over, hvor stor Skandinaviens største skjorte er?

Hvis du kunne tænke dig, at se den helt tæt på, så skal du bare tage til kundeaften hos DIN TØJMAND Jimmi torsdag den 31. oktober fra klokken 18.00-20.00.

Det er elev, Tobias Nielsen, der som en del af sin afsluttende fagprøve arrangerer kundeaften med fokus på skjorter fra Boswell, og den enorme skjorte har han lånt som blikfang.

- Boswell har syet den til en stor menneskeskulptur, som en kunstner fra Herning lavede. Hvis man kan gætte størrelsen, kan man blive den heldige vinder af en Boswell-skjorte, siger Tobias.

Ud over kæmpe-skjorten byder Tobias og DIN TØJMAND Jimmi også på lidt småretter, en fadøl eller et glas vin samt en lækker goodiebag med lækkerier fra byens butikker til de første gæster. Derudover vil der være konkurrencer og besøg fra en sælger fra Boswell, der vil fortælle historien bag det danske skjortebrand.

- Jeg håber, der kommer mange forbi. Man kan bare kigge ind, som man har lyst. Alle er velkomne, siger Tobias, der skal skrive en opgave omkring eventen og derefter til eksamen på skolen den 1. februar.

Kundeaften hos DIN TØJMAND Jimmi i Korsør den 31. oktober fra klokken 18.00- 20.00.