Klik og se annoncen

KOrsør: Fredag den 13.marts kl. 17.00 arrangerer Korsør Koncerterne en fantastisk koncert for hele familien i Storebæltshallen i Korsør, hvor Sigurd Barrett sammen med Copenhagen Phil og Flakkebjerg Skoles Symfoniorkester tager på en symfonisk rejse for både store og små - 'Sigurd og instrumenterne'.

Ã?n af Danmarks højtelskede entertainere - Sigurd Barret - går sammen med Copenhagen Phil og inviterer hele familien på en festlig musikalsk tidsrejse med alle tiders bedste, mest forførende og fantastiske musik, når publikum tages med gennem højdepunkter i det klassiske repertoire. Sigurd Barrette er koncertens energiske konferencier og historiefortæller, og med hans vanlige humoristiske fortællestil både spiller og synger han - og fortæller om orkestrets mange fascinerende instrumenter.

Copenhagen Phil - hele Sjællands Symfoniorkester - kan føre sin historie helt tilbage til Tivolis åbning i 1843, hvor de med 22 musikere spillede under ledelse af den populære komponist og dirigent H.C. Lumbye. Lige siden har orkestret spillet i Tivoli hver sommer. I dag har orkestret 70 fastansatte musikere og er landsdelsorkester for hele Sjælland, Lolland og Falster og en moderne kulturinstitution, der giver store symfoniske koncerter i Konservatoriets koncertsal på Frederiksberg (tidligere DR koncertsal). Copenhagen Phil rejser herudover rundt i hele den sjællandske region og giver koncerter for både store og små. Igennem mange år har Korsør Koncerterne således arrangeret nytårskoncerter og andre symfonikoncerter i Storebæltshallen i Korsør.

Lokale skolelever på scenen

Med på scenen er også 110 lokale musikalske skoleelever fra Flakkebjerg Skoles Symfoniorkester, der her får lov at prøve kræfter med det professionelle orkester. For mange af dem er koncerten årets musikalske højdepunkt og en oplevelse for livet.

Billetter til denne enestående koncert for både børn og voksne købes via et link til Place2Book på Kongegaardens hjemmeside www.kongegaarden.dk. Billetterne koster 100 Kr. for voksne, 50 Kr. for medlemmer af Korsør Koncerterne og pensionister, og koncerten er gratis for børn ifølge med voksne. Billetter kan også købes ved indgangen til koncerten.