Klik og se annoncen

Jul: Når dørene åbner til Jul på Fæstningen den 23. og 24. november er det 20. gang, at de flotte rustikke lokaler bliver rigtig julepyntede, og en flok kunsthåndværkere og husflidsfolk rykker ind med egne produkter, som bliver solgt til værkstedspriser.

Der vil selvfølgelig være nisser i mange forskellige materialer, keramik, porcelæn, filtdyr,

filthatte tasker af sjove materialer, patchwork, smykker, diverse strikting, glas, keramik, drejede ting i træ, malerier, smykker, skindhandsker forskellige håndarbejder, sjovt børnetøj, dekorationer kirkegårdspynt, cremer og meget mere. Også ganen kan blive julefornøjet med smagfuld likør, hjemmebagt knækbrød, småkager, chokolader og konfekt m.m.

Der er mulighed for at snakke med de forskellige medlemmer Kreativ Fritid Korsør, som glæder sig meget til at vise deres flotte ting frem.

Derudover vil der være underholdning, der henvender sig til alle aldre.

Korsør Pensionistkor underholder lørdag kl. 11 med julesange og synger for, så publikum også kan synge med.

Livstykkerne ledet af Karin Halling-Hoffmann underholder søndag kl. 13

Udover de musikalske indslag, bliver der hyggelig julemusik.

Hvis man bliver lidt træt, er der mulighed for at slappe af i den til lejligheden indrettede café, hvor KORSØR GOLFCAFÃ? sælger gløgg, æbleskiver, kaffe, øl og vand.

Jul på Fæstningen i Magasinbygningen på Søbatteriet i Korsør lørdag, d. 23. november kl. 10 - 16 og søndag, d. 24. november kl. 10 - 16.

Alle er velkomne med gratis adgang, og Kreativ Fritid har arrangeret et flot lotteri med gevinster lavet af bodholderne.